Palvelut2018-12-04T11:09:06+00:00

Palvelut

Auktorisoitu asiantuntija
palveluksessanne

Taloushallinto

Taloushallintopalveluiden kuukausittaiseen palveluun kuuluu kirjanpitoon liittyvien lakisääteisten velvoitteiden, kuten viranomaisilmoitusten tekeminen ja asiakkaiden kirjanpidollinen neuvontatyö. Tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen tekemiseen kuuluu tilinpäätös- ja verosuunnittelu.

Palkanlaskenta

Palkkahallinnon keskeinen tehtävä on tuottaa oikein lasketut palkat oikeaan aikaan työntekijöille. Kuukausittaiseen palveluun kuuluu palkkahallintoon liittyvien lakisääteisten velvoitteiden, kuten valvontailmoitusten tekeminen ja TES:n tulkinta sekä asiakkaiden henkilöstöhallintoon liittyvä neuvontatyö. Palkkahallinnossa ylläpidetään mm. lomareskontraa ja työajan lyhennysreskontraa.

Osto- ja myyntireskontra

Hoidamme osto-ja myyntireskontra palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaan, Kuukausittaiseen palveluun kuuluu ostolaskujen kierrätys ja maksatus, myyntilaskujen tekeminen ja lähetys sekä reskontrien pitäminen ajan tasalla.

Yritysten perustaminen ja aloittavan yrittäjän neuvonta

Avustuksellamme aloittava yrittäjä saa käsityksen omaan tarkoitukseensa sopivasta yhtiömuodosta. Täytämme yhdessä yrittäjän kanssa perustamispaperit sekä mietimme tarvittavat vakuutukset ja rahoitustarpeet.

Sähköinen taloushallinto

Yrityksen taloushallinto voidaan hoitaa joko kokonaan tai osittain sähköisesti. Räätälöimme näistä asiakkaiden tarpeiden mukaan toimivan paketin. Sähköisen taloushallinnon eri muotoja ovat esimerkiksi:

  • myyntilaskujen lähettäminen verkkolaskuina
  • ostolaskujen sähköinen vastaanotto, tarkastus ja hyväksyntä
  • matkalaskujen laadinta, tarkastus ja hyväksyntä sähköisesti
  • sähköinen raportointi ja arkisto
  • toimita kuitit kätevästi eTaskun kautta

Ota yhteyttä

Osoite
Sontulantie 3 B3
37800 Akaa

toimisto@protilit.fi
03 543 373

SOVI TAPAAMINEN