Asiantuntijat

Auktorisoidut asiantuntijat palveluksessanne

Meiltä saatte kaikki taloushallinnon palvelut asiantuntevasti. Yrityspalvelu ProTilit Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Apunanne toimii viisi ammattitaitoista ja ystävällistä kirjanpitäjää. Olemme tukenanne arjessa ja kehityksessä, jolloin saatte hyvällä mielellä keskittyä omaan ydinosaamiseenne.

Elina Hyötyläinen

Toimitusjohtaja

040 595 2573 |
Moikka olen Elina!

Olen merkonomitaustainen KLT-tutkinnon suorittanut kirjanpitäjä, ja koulutukseni kautta ProTilit on auktorisoitu tilitoimisto. Aloitin alalla vuonna 1996 ja perustin oman ensimmäisen tilitoimiston vuonna 2005. Olen saanut urani aikana kokea paljon onnistumisia, joista viimeisimpänä on työntekijöideni ammattitaidon huiman kehityksen todistaminen. Työntekijöiden kehityksen lisäksi onnistumisen mittarinani on menestyvät asiakkaat.

Hoidan kattavasti kaikkia asiakassegmenttejä ja yrityksen johtajana pidän huolen asiakashankinnasta, -ylläpidosta ja -palautteista. Vastuulleni kuuluu henkilöstöstä huolehtiminen, jossa yhtenä osana on työtehtävien vastuuttaminen ja opettaminen.

Vastaan yritystasolla ProTilien asiakkaista, mutta pidän erityisesti asiakastapaamisista, joissa pääsen kuulemaan yrittäjän kokemuksia. Minulle keskusteluyhteyden ylläpitäminen kertoo hyvästä asiakassuhteesta, jossa syntyy molemminpuolinen luottamus. Pyrin luotsaamaan samaa palvelualttiutta koko yritykseni henkilöstölle.

Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu liikunnan monet eri muodot, sisustaminen ja sisustussuunnittelu sekä erilaiset yritystoiminnat.

Emilia Saartila

Kirjanpitäjä, palkanlaskenta

040 513 0163 |
Moikka olen Emilia!

Minulla on työkokemusta talous- ja palkkahallinnon puolelta jo useamman vuoden ajalta. Ennen nykyistä uraani kirjanpitäjänä sekä palkanlaskijana minulla on pitkä tausta asiakaspalvelutyöstä.
Ammatiltani olen tradenomi ja lisäksi olen suorittanut taloushallinnon erikoisammattitutkinnon.

Työssäni pidän jokapäiväisen oppimisen lisäksi vastaan tulevista haasteista niin talous- kuin palkkahallinnon puolella. Luonteeltani olen tarkka, täsmällinen, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen. Pyrinkin löytämään sopivat ja toimivat ratkaisut juuri sinulle.

Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi liikunnan parissa. Harrastan monipuolista kuntosaliharjoittelua sekä tykkään erilaisista ryhmäliikunnan muodoista. Pidän myös kovasti matkustamisesta.

Noora Lähteenmäki

Kirjanpitäjä

044 353 2545 |
Moikka olen Noora!

Minulla on laaja taloushallinnon osaaminen ja kymmenen vuoden työkokemuksella olenkin päässyt tutustumaan useisiin eri toimialoihin.

Koulutukseltani olen merkonomi, sekä lisäksi olen suorittanut taloushallinnon erikoisammattitutkinnon ja kiinteistövälittäjän koulutusohjelman.

Asioiden selvittäminen ja ratkaisut ovat todella tärkeä osa työtäni. Uusien asioiden oppiminen lähes päivittäin laajentaa omaa osaamistani. Viimeisimpänä olen laajentanut osaamistani perustajaurakoinnin taloushallintoon sekä asuntokaupan ja kirjanpidon RS-järjestelmään.

Harrastuksiini kuuluu liikkuminen monin eri tavoin. Käyn useampana päivänä viikossa kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla. Lisäksi lenkkeilen ja harrastan autourheilua.

Veera Lähteenmäki

Kirjanpitäjä, osa-aikainen


0400 496 741 |
Moikka olen Veera!

Olen valmistunut merkonomiksi vuonna 2018 ja vuonna 2020 aloitin myös liikunnanohjauksen opinto-ohjelmassa. Työnkuvaani tilitoimistoympäristössä kuuluu monipuoliset taloushallinnon työtehtävät.

Halusin kehittää itseäni pidemmälle yhdistäen liiketoiminnan ja liikunnan. Nykyään toimin kirjanpitäjänä osa-aikaisesti, koska olen myös liikuntakeskus FitBox Oy:n palveluksessa ja työviikkoni jakautuu näiden samassa omistuksessa olevien yritysten kesken.

Luonteeltani olen pirteä ja urheilullinen. Pidän asiakkaiden päivittäisestä kohtaamisesta ja keskusteluista.

Liikkuminen kaikissa muodoissa on minulle tärkeää, joten se kuuluu elämääni niin työssä kuin vapaa-ajallakin.