Asiantuntijat

Auktorisoidut asiantuntijat palveluksessanne

Meiltä saatte kaikki taloushallinnon palvelut asiantuntevasti. Yrityspalvelu ProTilit Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Apunanne toimii viisi ammattitaitoista ja ystävällistä kirjanpitäjää. Olemme tukenanne arjessa ja kehityksessä, jolloin saatte hyvällä mielellä keskittyä omaan ydinosaamiseenne.

Elina Hyötyläinen

Toimitusjohtaja
040 595 2573 |
Moikka olen Elina!

Olen merkonomitaustainen KLT-tutkinnon suorittanut kirjanpitäjä, ja koulutukseni kautta ProTilit on auktorisoitu tilitoimisto. Aloitin alalla vuonna 1996 ja perustin oman ensimmäisen tilitoimiston vuonna 2005. Olen saanut urani aikana kokea paljon onnistumisia, joista viimeisimpänä on työntekijöideni ammattitaidon huiman kehityksen todistaminen. Työntekijöiden kehityksen lisäksi onnistumisen mittarinani on menestyvät asiakkaat.

Hoidan kattavasti kaikkia asiakassegmenttejä ja yrityksen johtajana pidän huolen asiakashankinnasta, -ylläpidosta ja -palautteista. Vastuulleni kuuluu henkilöstöstä huolehtiminen, jossa yhtenä osana on työtehtävien vastuuttaminen ja opettaminen.

Vastaan yritystasolla ProTilien asiakkaista, mutta pidän erityisesti asiakastapaamisista, joissa pääsen kuulemaan yrittäjän kokemuksia. Minulle keskusteluyhteyden ylläpitäminen kertoo hyvästä asiakassuhteesta, jossa syntyy molemminpuolinen luottamus. Pyrin luotsaamaan samaa palvelualttiutta koko yritykseni henkilöstölle.

Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu liikunnan monet eri muodot, sisustaminen ja sisustussuunnittelu sekä erilaiset yritystoiminnat.

Veera Lähteenmäki

Kirjanpitäjä
0400 496 741 | veera@protilit.fi

Moikka olen Veera!

Olen valmistunut merkonomiksi vuonna 2018. Työnkuvaani tilitoimistoympäristössä kuuluu monipuoliset taloushallinnon työtehtävät.

Haluan kehittää ja laajentaa osaamistani jatkuvasti. Nykyään toimin kirjanpitäjänä ProTileillä sekä olen myös liikuntakeskus FitBox Oy:n palveluksessa. Työviikkoni jakautuu näiden samassa omistuksessa olevien yritysten kesken.

Luonteeltani olen pirteä ja urheilullinen. Pidän asiakkaiden päivittäisestä kohtaamisesta ja keskusteluista.

Liikkuminen kaikissa muodoissa on minulle tärkeää, joten se kuuluu elämääni niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Noora Lähteenmäki

Kirjanpitäjä
044 353 2545 | noora@protilit.fi
Moikka olen Noora!

Minulla on laaja taloushallinnon osaaminen ja kymmenen vuoden työkokemuksella olenkin päässyt tutustumaan useisiin eri toimialoihin.

Koulutukseltani olen merkonomi, sekä lisäksi olen suorittanut taloushallinnon erikoisammattitutkinnon ja kiinteistövälittäjän koulutusohjelman.

Asioiden selvittäminen ja ratkaisut ovat todella tärkeä osa työtäni. Uusien asioiden oppiminen lähes päivittäin laajentaa omaa osaamistani. Viimeisimpänä olen laajentanut osaamistani perustajaurakoinnin taloushallintoon sekä asuntokaupan ja kirjanpidon RS-järjestelmään.

Harrastuksiini kuuluu liikkuminen monin eri tavoin. Käyn useampana päivänä viikossa kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla. Lisäksi lenkkeilen ja harrastan autourheilua.

Jonna Räsänen

Kirjanpitäjä
040 513 0163 | jonna@protilit.fi